Prijava

Portal Istinom protiv laži traži od premijera Plenkovića da primi predsjednika Pokreta ZAJEDNO Karina Hromin Sturma koji je ponudio rješenje za spas Hrvatske

  • Napisao/la  Istinom protiv laži

Albert Guinon je rekao da problem vođenja države ne proizlazi iz onog što vođe ne znaju, već iz onoga što misle da znaju.

Čitatelji, da vas podsjetimo, 26. siječnja 2016. godine predsjednik Pokreta ZAJEDNO Karino Hromin Sturm za naš portal je izjavio:

KARINO: 'Gospodine Plenkoviću, prodaja HEP-a je najgora opcija, pozvali ste javno da se javimo, javno Vam nudim rješenje za spas Hrvatske.'

http://istinomprotivlazi.com/kolumne/karino-hromin-sturm/1126-karino-gospodine-plenkovicu-prodaja-hep-a-je-najgora-opcija-pozvali-ste-javno-da-se-javimo-javno-vam-nudimo-rjesenje-za-spas-hrvatske

Dakle, Karino je reagirao na javni poziv premijera ponudivši svoj projekt Strategiju razvoja Hrvatske uz garanciju sigurnog izlaska iz krize i visokog standarda hrvatskih građana. Premijer je, naime, javno pozvao hrvatske građane da se jave svi oni koji imaju bolje rješenje za otkup MOL-ovog udjela u INA-i. Iako je uputio poziv, premijer Plenković ignorira prijedloge kao da ih nema i dalje stoji pri svojoj odluci javno poručujući kako je najbolji model prodaja dijela HEP-a za otkup MOL-ovog udjela INA-e.

Podsjećamo da su Mesić, Josipović, Kosor, Milanović i Plenković svi redom pravnici, pa stoga njihova znanja o ekonomiji i geopolitici nisu dovoljna za samostalno donošenje tako važnih odluka iz područja u kojem su ekonomski stručnjaci daleko superiorniji. Napominjemo da je svojevremeno i sam Milanović izjavio da ga ekonomija ne zanima. Obzirom da nitko od njih nije s ekonomijom na domaćem terenu, vidimo danas gdje su nas doveli ovi „stručnjaci“.

Biti siromašan nije sramota, ali je sramota ništa ne poduzimati da se takvo stanje promijeni. Karino Hromin Sturm godinama pokušava promijeniti ovo stanje, upozorava i nudi rješenje, ali ga odgovorni u državi ignoriraju. Sve je to napisao u svojim knjigama 'Teorija dužničkog ropstva' i 'Politička Biblija', a njegove citate i pasuse danas mnogi pripisuju sebi koristeći za samopromociju bez potrebnog znanja da to primijene i u stvarnosti.

Iskustvo govori da je društvo uvijek u velikoj opasnosti kada oni koji ne vole slušati dobiju pravo zapovijedati. Milanović je za svog mandata uvjeravao građane da se sve vrti oko njegove Kukuriku koalicije. Narodu se toliko mantalo od te silne vrtnje da je počeo povraćati. Na njegovu sreću, osim želučane kiseline, nije imao što povratiti. Isto se narodu počelo događat i od Plenkovićeve vjerodostojnosti.

Albert Guinon je rekao da problem vođenja države ne proizlazi iz onog što vođe ne znaju već iz onoga što misle da znaju.

Premijer Plenković nije pozvao gospodina Karina na razgovor, a trebao je. Dalmatinska poslovica kaže da 'čovik i magarac znaju više nego čovik'. Poznajući gospodina Karina, on bi prihvatio da bude i 'magarac' samo da Hrvatska i njeni građani izađu iz dužničkog ropstva.

Zašto ga Premijer nije pozvao, a javno je izjavio da se jave svi koji imaju bolje rješenje od prodaje HEP-a za kupnju INA-e? Želimo znati zašto ga nije pozvao?

Tražimo u ime i za dobrobit cijelog hrvatskog naroda da Plenković pozove Karina i razmotri njegovu Strategiju razvoja Hrvatske!

Bog je stvorio čovjeka. Čovjek je stvorio Državu. Država mora biti u službi NARODA.

Pokret ZAJEDNO je orijentiran istovremeno i lijevo i desno. LIJEVO smo kada se radi o socijalnim pravima svih građana, a DESNO ako se radi o zaštiti vitalnih nacionalnih interesa Republike Hrvatske. 

Načela proizlaze iz Ustava RH:

Članak 1. Vlast proizlazi i pripada narodu.

Članak 2. Suverenitet je nedjeljiv, neprenosiv I neotuđiv,

Članak 55. Svatko po Hrvatskom Ustavu ima pravo na rad. 

Dakle, iz Ustava je vidljivo da vlast pripada narodu i narod ima pravo na rad, poručio je premijeru Plenkoviću, predsjednik Pokreta ZAJEDNO Karino Hromin Sturm.

Isto to Premijeru Plenkoviću poručujemo i mi, građani Republike Hrvatske i pitamo ga:

Premijeru, tko Vam je zabranio da primite Karina Hromin Sturma, dugogodišnjeg privrednika, diplomata i člana Znanstvenog društva ekonomista, koji Vam je nakon Vašeg javnog poziva ponudio rješenje za spas Hrvatske?


Prijava or Sign up