Prijava

ČILIĆ U FINALU WIMBLEDONA SJAJAN USPJEH MARINA

U tri sata igre u polufinalnom meču Marin Čilić u sjajnoj igri koju je do kraja imao pod kontrolom pobijedio je sa 3 : 1 Sama Querreyia dvadesetosmog igrača na rang listi koji je bio vrlo neugodan protivnik. U prvom setu Marin je imao nekoliko promašaja, a zatim je smiren i koncentriran kontrolirao igru dok je Querreyia imao slabije živce i počeo griješiti kod odlučujučih servisa i poena.
Nakon meča sav sretan Marin je izjavio „Bio sam sjajan, a sada u finalu idem odigrati svoj tenis! Imam vrlo pozitivan stav na terenu što mi pomaže, kao i podrška mojeg tima. Naravno da je lakše imati pozitivne emocije kada vam ide dobro i kada dobro igrate. Igrao sam sjajan tenis, danas je bilo teško, Sam je igrao na visokom nivou i dobro servirao. Posebno u prvom setu. Kasnije sam bio malo bolji na reternu i igrao bolje na njegov servis.”
U finalu Marina očekuje pobjednik dvoboja Federer-Berdych.
Za finale prednost svakako ima Roger Federer, igrač koji je Wimbledon osvajao sedam puta.
- Ja ću finalu nastojati igrati svoju igru i koncentrirati se na svoj tenis. Što se tiče drugog polufinala mogao bi to biti težak meč za Federera - smatra prvi finalist ovogodišnjeg Wimbledona.

Prijava or Sign up